Circulaire magnolia siroop

 34,50 58,80

Smaak komt van heel dichtbij, want magnolia groeit gewoon in de tuin! Magnoliabezitters uit de buurt ruilen hun bloemen in voor siroop: een nieuwe lokale economiee is geboren. In deze bloemige siroop proef je ook gember, framboos, sparretop en hop.

Verkrijgbaar per 6 flessen van 340ml of 690ml. De bestelling mag bestaan uit een mix van smaken. Verzendkosten zijn €6,95 (vanaf 120 flessen gratis).

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Lente alarm! Het voorjaar is pas écht begonnen als de mooie magnolia bloeit. Op veel plekken staat deze boom met tulpachtige bloemen begin april in voor- en achtertuinen de boel op te vrolijken. De fruitslagers vinden het te gek dat er zó dichtbij zó veel smaak te vinden is en plukken ‘s nachts stiekem hele tuinen leeg. Nee geintje, eigenlijk hebben talrijke magnolia eigenaars geholpen met de oogst. Vele zakken vol bloemen werden geruild voor siroop in de nieuwe bunker bloemen economie. De smaak? Bloemige lente, met een vleugje gember en een hint van bitter. Er gingen ook juicy frambozen, wilde sparretoppen en aromatische hop in de pan; smaken die de magnolia perfect ondersteunen. Dit heb je gegarandeerd nog nooit geproefd!

Wil je een mix van smaken? Mail dan naar info@circlarity.nl welke smaken je wilt.

Extra informatie

Inhoud

6x Fles 340 ml, 6x Fles 690 ml, 2x Bag in box 5 liter, 4x Bag in box 5 liter, 6x Bag in box 5 liter

Leverancier