Circulaire ‘kill kola’ siroop

 34,50 58,80

Deze eerlijke en open source kola gaat de strijd aan met vervuilende vijanden. Deze eigen take op kola creëert geen afval, maar ruimt juist op! Met reststromen citroen en explosieve specerijen proosten we op een wereld met minder plastic. Meer Missie en opensource receptuur hier!

Verkrijgbaar per 6 flessen van 340ml of 690ml. De bestelling mag bestaan uit een mix van smaken. Verzendkosten zijn €6,95 (vanaf 120 flessen gratis).

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Kill Kola! De onmogelijke missie is nog maar net begonnen. Onze aartsvijand is onvervangbaar maar o-zo-vervuilend. En dus trekken we met smaak ten strijde tegen de grootste smeerlap in de frisdrankindustrie. Het belooft een veldslag van jewelste te worden tegen onnodige verpakkingen en nutteloze transportkilometers. Want, in plaats van afval te creëren, ruimt deze Kola op! Met een pittige, duistere smaak van reststromen doen we een gooi naar de hoogste zetel in het rijk van de frisdrank. Sluit je aan bij onze revolutie en schenk met zoveel mogelijk prik! Want alleen samen jagen we de vervuilers het land uit. KILL KOLA! *kan sporen van gluten bevatten

Wil je een mix van smaken? Mail dan naar info@circlarity.nl welke smaken je wilt.

Extra informatie

Inhoud

6x Fles 340 ml, 6x Fles 690 ml, 2x Bag in box 5 liter, 4x Bag in box 5 liter, 6x Bag in box 5 liter

Leverancier