Circulaire Hollandse tulpen siroop

 34,50 58,80

De tulp deelt ieder jaar zijn prachtige bloemen. Samen met biologische boeren zorgen we ervoor dat ze niet op het land achterblijven, maar als trotse frisdrank in je glas! Deze bloemige siroop heeft een vleugje aardbei en een kruidige hint van laurier.

Verkrijgbaar per 6 flessen van 340ml of 690ml. De bestelling mag bestaan uit een mix van smaken. Verzendkosten zijn €6,95 (vanaf 120 flessen gratis).

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Tulpen vormen hét symbool voor Nederlandse trots en efficiëntie. Maar wat is trots nog zonder duurzaamheid? Toen de fruitslager ontdekte dat de overgrote meerderheid van de tulpen bespoten wordt met pesticiden, was het tijd voor een oplossing. Een bloemige tulpensiroop met een hint van kruidige laurier en een vleugje aardbei, gemaakt in samenwerking met boeren die wél overgestapt zijn naar biologische teelt. Om de bol te laten groeien, worden de bloemen ‘gekopt’, en laat deze nu nét vol smaak zitten! Zo voegen we waarde toe aan een reststroom en zetten we samen onze schouders onder de verduurzaming van ons nationale symbool. Dit trotse boeketje tulpen heb je nog nooit geproefd!

Wil je een mix van smaken? Mail dan naar info@circlarity.nl welke smaken je wilt.

Extra informatie

Inhoud

6x Fles 340 ml, 6x Fles 690 ml, 2x Bag in box 5 liter, 4x Bag in box 5 liter, 6x Bag in box 5 liter

Leverancier