Circulaire limoen siroop

 34,50 58,80

Limoenen die niet groen genoeg zijn voor de industrie, worden bij ons met liefde opgevangen. We roken ze ritueel met lievevrouwenbedstro en salie, wat deze siroop een eigenaardig en rokerig Mezcalkarakter geeft.

Verkrijgbaar per 6 flessen van 340ml of 690ml. De bestelling mag bestaan uit een mix van smaken. Verzendkosten zijn €6,95 (vanaf 120 flessen gratis).

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Limoen komt vaak ongenodigd van ver. Maar als het sappige, tropische vruchtje ook maar een tintje minder groen is, belandt ze na haar wereldreis op de dampende composthoop. Zonde! De fruitslager ontvangt deze verre reizigers met open armen. Om de kwade geesten van de industrie te verjagen, roken we de limoen ritueel op een bed van lieve vrouwe bedstro en salie. Hierdoor krijgt de Smoked Lime haar eigenaardige Mezcal karakter, met vanilletonen uit lokaal ‘onkruid’ en een uitgebalanceerde rooksmaak. Herrezen uit de as houdt de Smoked Lime zich kranig staande tussen alcoholhoudende dranken — al kan een welkomstcocktail van de fruitslager ook voor vuurwerk zorgen!

Wil je een mix van smaken? Mail dan naar info@circlarity.nl welke smaken je wilt.

Extra informatie

Inhoud

6x Fles 340 ml, 6x Fles 690 ml, 2x Bag in box 5 liter, 4x Bag in box 5 liter, 6x Bag in box 5 liter

Leverancier